Viskipullopostittaja

Viski on intohimo. Ei enempää eikä vähempää.

Tässä viskiblogissa pyörittelen ajatuksiani viskistä ja elämästä viskin ympärillä. Olen Laura Leipakka, kolmekymppinen nainen Helsingistä, joka hurahti viskiin sattumalta – tai kohtalon oikusta vuonna 2013. Harrastus kasvoi vähitellen yhä suurempiin mittoihin ja tässä sitä ollaan. Tätä nykyä olen viskiaktiivi niin sosiaalisessa mediassa, läheisten ja tuntemattomien keskuudessa kuin aina tilaisuuden tullen. Olen myös viskiseurani Viskin Ystävien Seuran hallituksen varajäsen toimikaudella 2022-2023. Viski on tullut elämäntavaksi.

Tässä blogissa käsittelen viskiä juomana, ilmiönä ja elämän vetenä. Huomiot ovat täysin subjektiivisia. Harrastus ei tee mestaria, mutta kärsivällinen harjoittelu tuo varmuutta. Elämä on parasta yhdessä jaettuna. Sama pätee viskiin. Siitä idea tähän blogiin. Jaettu ilo on paras ilo.

Seikka, joka kenties erottaa tämän blogin muista suomenkielisisitä viskiblogeista lienee sukupuoleni. Suomessa viski mielletään edelleen miesten juomaksi ja naiset harrastavat viskiä vähemmän. Viskipiireissä olen usein sukupuolivähemmistössä, mutta viskiharrastukseen se ei ole vaikuttanut mitenkään. Innostus, kiinnostus ja rakkaus viskiin yhdistää ihmisiä ikään, sukupuoleen tai muihin ominaisuuksiin katsomatta. Ja on meitä viskileidejäkin koko ajan enemmän.

Blogini on suunnattu kaikille viskistä kiinnostuneille, olit sitten aloittelija tai kokeneempi konkari.

Viskipullopostia ilmestyy säännöllisen epäsäännöllisesti. Aiheet vaihtelevat viskin, vuodenaikojen ja kirjoittajan mielentilan mukaan.

Viestiä saa halutessaan laittaa laura.leipakka[at]gmail.com.

Blogi löytyy Viskipullopostia-nimellä myös Facebookista ja Instagramista.

Ihanaa, että olet löytänyt blogini ja jaat viskipulloelämän kanssani.

Iloisia, maukkaita ja ikimuistoisia viskihetkiä!

Slainté!

Artikkelikuva: Charl Folscher on Unsplash

Viskipullopostittaja aka Laura.
Kuva: Lauri Veijalainen