Viskitapahtumat, Yleinen

Viskiä messuilemassa Uisge X+1 – Osa I: Ennakkotunnelmat

Uisge-viskifestivaali järjestetään pitkän tauon jälkeen syksyllä 2022, tarkemmin ottaen viikonloppuna 23.-24.9. Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla. Tässä hiukan ennakkotunnelmointia.

Ennakkotunnelmat ja käsiohjelma

Olo on tällä hetkellä odottavan jännittynyt Uisge-viikonlopun suhteen. Mahtavaa päästä viskimessuille tapaamaan tuttuja ja maistelemaan uusia viskejä pitkän tauon jälkeen!

Omaa tärppilistaa en maistettavista viskeistä ole vielä tehnyt muutoin kuin Teelingin tastingin ja Redbreastin uutuuksien testaamisen osalta. Näyttäisi, että PX-tynnyrissä kypsynyt Redbreastin NAS olisi vihdoin maistettavissa. Aion myös tutustua muutamiin singel cask Kyrön tuotteisiin sekä Octomoreen. Ainakin. Taatusti kaikkea muutakin tulee siemailtua kahden päivän kuluessa.

Tässä ennakkoon katsottavaksi Uisgen käsiohjelma, josta löytyvät festareilla tarjolla olevat viskit sekä tietoa muun muassa Uisgen kilpasarjojen voittajista ja palkintosijoista. Kiitos vihkon pdf-versiosiosta kuuluu viskiblogistikollega-Finwhiskylle, jonka blogista löytyy runsaasti Uisge-tietoa ja tärppejä.

Lippuja tastingeihin ja itse tapahtumaan löytyy Tiketistä.

Mainittava on, että allekirjoittanut löytyy Uisgen käsiohjelmasta viskikilpailujen tuomaristosta osaavien viskiharrastajien ja ravintola-alan rautaisten ammattilaisten joukosta. Nöyräksi vetää. Ilo ja kunnia olla mukana Suomen viskiskenessä ja osa upeaa harrastajakuntaa!

Tapaamisiin Uisgessa viikonloppuna, toivottavasti nähdään ja voidaan vaihtaa sana tai pari elämän veden äärellä! ❤

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s